Geplaatst op zondag 11 maart 2012 @ 16:24 door -Postman- , 846 keer bekeken

Roger Waters The Wall Live

20-09-2010 (1080P HD)   01:51:26 min.



Slideshow Intro
I'm Spartacus
In The Flesh
The Thin Ice
Another Brick In The Wall Part 1
The Happiest Days Of Our Lives
Another Brick In The Wall Part 2
Goodbye Blue Sky
Empty Spaces
What Shall We Do Now
Young Lust
One Of My Turns
Don't Leave Me Now
Another Brick In The Wall Part 3
The Last Few Bricks
Goodbye Cruel World

Hey You
Is There Anybody Out There
Nobody Home
Bring The Boys Back Home
Comfortably Numb
The Show Must Go On
In The Flesh
Run Like Hell
Waiting For The Worms
Stop/The Trial
Outside the Wall

The Wall Live band:

Roger Waters - bass, lead vocals, acoustic guitar & trumpet
Robbie Wyckoff - lead vocals
Graham Broad - drums, percussion, ukelele
Dave Kilminster - guitar, banjo
G.E. Smith - guitar, bass, mandolin
Snowy White - guitar
Jon Carin - keyboards, guitar, lap steel guitar
Harry Waters - Hammond organ, keyboards, accordian
Jon Joyce, Kipp Lennon, Mark Lennon, Pat Lennon - backing vocals

photo google_translate_logo_zps8a8818dc.jpg





Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.